Ontdek Tuinhout.nl

Wie zijn wij

Kom meer te weten over de geschiedenis en de toekomst van Tuinhout.nl!

hello banner background image

ONZE MISSIE

Tuinhout.nl staat voor goedkoop, goed en snel geleverd hout: het is ons doel om producten te leveren waar jong en oud buiten heerlijk van kunnen genieten. Waat mensen blij van worden. Er waar wij zelf ook gelukkig van worden! 

Bij Tuinhout.nl zijn we overtuigd van de meerwaarde van natuurlijke producten. Optimaal genieten met kwaliteitsproducten uit de natuur, daar worden we echt warm van.

Lees verder
kip2

HISTORIE

Tuinhout.nl is ontstaan uit een traditionele houthandel. De nieuwe generatie heeft het ‘hout-is-goud’-DNA rijkelijk door de aderen stromen.

Klassieke waarden zoals, topkwaliteit, betrouwbaarheid en doe-maar-gewoon-mentaliteit combineren wij met een gezonde dosis innovatiedrang en een flinke online ambitie.

Lees verder
Sfeer-composiet-dekdelen-met-co-extrusie

'DE RIVIERDIJK'

De ‘roots’ van dit bedrijf zijn te vinden op ‘De Rivierdijk’. Op de grens van Boven-Hardinxveld en Gorinchem begon het Tuinhout-avontuur met de ambitie om de bestaande houthandel toegankelijk te maken voor de algemene consument. Vanuit een klein kantoortje werden de eerste buitenverblijven ontworpen en uitleveringen ingepland.

rivierdijk

'TUINHOUT.NL HQ'

Op Giessenzoom 15 is de hoofdlocatie van Tuinhout.nl nog steeds te vinden. Hier kunt u 6 dagen per week terecht voor inspiratie en advies in onze moderne showroom, waar de ambitieuze specialisten voor u klaarzitten. 

Om onze producten snel bij u in huis te krijgen is er een uitgebreid levering- en afhaalsysteem ontwikkeld. Geplaatste bestellingen kunnen op transport worden gezet en bij u thuis worden geleverd of op afspraak worden afgehaald op één van onze vier afhaallocaties. Kortom, Tuinhout.nl geeft u de mogelijkheid om uw tuin eenvoudig om te bouwen naar de moderne “Buitengewoon genieten”-ervaring!

DCIM100MEDIADJI_0131.JPG

OVER TUINHOUT.NL

'HET OUDE STATION'

Een moderne webshop deed het bedrijf zo hard groeien dat een verhuizing noodzakelijk was. Met veel plezier en trots werd locatie ‘het Oude Station’ overgenomen en kon de ontwikkeling gestaagd voortgaan.

Deze unieke locatie in Hardinxveld-Giessendam werd met veel zorg omgebouwd tot een klantvriendelijke houthandel. Met kleine stappen werden nieuwe ideeën gerealiseerd en nodige acties ondernomen om zo veel mogelijk klanten te voorzien van gewenste houtproducten. ‘Het Oude Station’ heeft Tuinhout.nl voorzien van de nodige ruimte voor de uitbreiding van het bedrijf op alle gebieden.

23154713_818382811656726_4646245497633679616_o

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag08:30 - 17:00
Zaterdag09:00 - 15:00
Zondag en FeestdagenGesloten

Contact

Heeft u vragen? Neem contact op met de klantenservice!

085 888 3720

Neem contact op

Algemene Bedrijfsgegevens

Tuinhout.nl

K.v.K.: 63648172

BTW NL : NL 85 53 33 28 5 B01

BTW BE : BE 05 60 93 60 53

IBAN/SEPA Nummer: NL36RABO0395030064

BIC Nummer: RABONL2U

Bankrelatie: Rabobank

Adresgegevens

Tuinhout.nl

Giessenzoom 15

3371GJ Hardinxveld-Giessendam

block background
Ontdek onze Houtsoorten
Ontdek het hier
block background
Bekijk onze Vacatures & Stages
Bekijk het hier
block background
Maak kennis met onze Merken
Ontdek het hier