Ontdek Tuinhout.nl

Experience Tuinhout.nl

Kom langs in het Experience Center in Hardinxveld-Giessendam, dé plek voor advies en inspiratie!

hello banner background image

10.000 M² AAN INSPIRATIE!

Sfeer-11507-Basic-Haardhoutberging-Triangel

In ons Experience Center van meer dan 10.000m² kun je een groot deel van onze producten bekijken en ontdekken. Het is dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven en buitenspelen.

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag08:30 - 17:00 uur
Zaterdag08:30 - 15:00 uur
Zondag & FeestdagenGesloten
Experience Center
Giessenzoom 15
3371GJ Hardinxveld-Giessendam

Voor een persoonlijk adviesgesprek vragen wij u een afspraak te maken met één van onze specialisten. Wij helpen u graag!

Routebeschrijving

SPECIALISTISCH ADVIES

Sfeer-Hillhout-Zadeldak-Modulair-Excellent-High tea

In het Experience Center zijn altijd medewerkers van Tuinhout.nl aanwezig om je te adviseren omtrent je eventuele aankopen.

De deskundigheid van onze medewerkers staat hoog in het vaandel, en de kennis van de producten, als ook de diverse mogelijkheden op het gebied van maatwerk oplossingen is altijd up-to-date.

Met een mooie winkel in Hardinxveld-Giessendam én een uitgebreide webwinkel bieden we u alles op het gebied van buitenleven & buitenspelen!

Maak een afspraak

BEZOEK APPELTERN

Tuinen-van-Appeltern

Tuinhout.nl werkt samen met De Tuinen van Appeltern; het grootste tuininspiratiepark van Nederland. Bezichtig onze overkappingen in Appeltern en geniet ondertussen van de prachtigste showtuinen.  

Lees meer

BEKIJK ONZE PROJECTEN

tuinschermenexterior

We plaatsen al vele jaren met plezier onze schuttingen en vlonders. Wilt u zelf een project laten plaatsten of een kijkje nemen bij een van onze projecten? Neem contact op met één van onze medewerkers voor een afspraak of offerte.

Lees meer