Onze merken

Trendhout

Trendhout ontwikkelt, produceert en levert een exclusief programma tuinproducten van Douglas hout. Een wereld vol mogelijkheden om vier seizoenen lang samen met uw gezin, familie en vrienden te kunnen genieten van uw tuin.

Terug naar Onze merken
hello banner background image

Over…

De producten van Trendhout worden gefabriceerd uit de houtsoort douglas of larix, een van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa. Dit wat donker gekleurde hout wordt na uitdroging steeds harder en heeft zelfs onbehandeld een levensduur van tien tot vijftien jaar. Vanzelfsprekend kunt u deze levensduur sterk verlengen met de juiste behandeling. Al het hout dat Trendhout gebruikt is gecertificeerd door het Forest Stewardschip Council en heeft dus het FSC® certificaat.

Een tuinhuis is met name een populaire uitbreiding van het woongenot voor mensen die achter in hun tuin meer zon hebben dan op het terras bij het huis. Een buitenverblijf op een zonnige plek kan uw ‘tuinseizoen’ flink verlengen. Als u een tuinhuis wilt plaatsen voor nóg meer plezier van uw tuin, dan helpen wij u graag een keuze maken uit het assortiment van Trendhout. Samen bekijken we welke mogelijkheden er zijn, qua ruimte en zonligging, zodat u een goed onderbouwde keuze kunt maken.

Vragen?

Heb je nog vragen over de producten  van Trendhout? Neem contact op met onze specialisten! Wij helpen u graag verder.

Neem contact op arrow_forward

block background
Douglas
689,-
Tuinset Emma
Shop ›

Trendhout is Europees leverancier van houten buitenverblijven op basis van met name douglas / larix hout. Als je op zoek bent naar een tuinhuis, een blokhut met veranda, een houten kapschuur of een berging van douglas hout, dan zul je bij ons zeker slagen. Als dealer van Trendhout hebben wij een breed assortiment, dat je bovendien ‘live’ kunt bewonderen in onze showroom. En dat maar liefst zes dagen per week!

Trendhout wordt door onze klanten beloond met een 92,8% Tevredenheidspercentage!

Tevredenheid Trendhout-producten
92.8%
block background
Vanaf
4375,-
Buitenverblijf Siena 7700
Shop ›

Alle producten van
Trendhout