Onze merken

Outdoor Life Products

hello banner background image
block background
Outdoor Living
Alle modellen

Ons assortiment bestaat uit een zeer uitgebreide variatie aan blokhutten en tuinhuizen. Van een landelijke stijl aan chalets en kapschuren tot aan moderne overkappingen. De serie kapschuren en lounge combineert het praktische met het aangename. Opbergen en tevens heerlijk ontspannen onder de overkapping.

Over…

Outdoor Life Group Nederland is de specialist op het gebied van productie en distributie van tuinhout & tuinhuizen. Ontdek de verschillende soorten houten tuinplanken, tuinschermen en onze geïmpregneerde tuinhuizen en blokhutten.

200% Betrouwbaarheid. Outdoor Life Group is uw partner met een breed, sterk en hecht netwerk. We werken snel en kunnen altijd op meerdere resources vertrouwen. Omdat we de keten van grondstof tot distributie in eigen beheer hebben, garanderen we de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Gecertificeerd hout, gecertificeerd bedrijf. Outdoor Life Group selecteert – in haar eigen zagerij – het ruwe hout. Geheel volgens FSC®/PEFC™ richtlijnen. Pas daarna gaat het naar onze productielocaties voor eindproductie. Wij verduurzamen ook hout: we impregneren met de vacuüm- en drukmethode. Dit is een behandeling van hout om het te beschermen tegen weersinvloeden, schimmels en bacteriën. Daardoor wordt de levensduur van het hout verlengd. Ons geïmpregneerde hout draagt het KOMO keurmerk.

Flexibiliteit & betrouwbaarheid in leveringen. Outdoor Life Group staat bekend om haar betrouwbare distributie aan retailers. Een hoge uitleveringsgraad is gegarandeerd.

Professioneel category management. Outdoor Life Group ontwikkelt producten die inspelen op de meest actuele trends en ondersteunt je bij het inspireren van de eindgebruiker. Dat doen we onder andere met scherpe schapanalyses, perfecte (digitale en offline) productcontent, POS materialen, montage-instructies en werktekeningen.

Catalogus

arrow_back Klik op de Catalogus om het hele assortiment van Outdoor Life Products te zien.

Heeft u verder nog vragen?

Heeft u nog vragen over de producten van Outdoor Life Products? Neem contact op met onze specialisten! Wij helpen u graag verder.

Neem contact op arrow_forward

Alle producten van Outdoor Life Products