Onze merken

Hillhout

Met Hillhout geniet je het hele jaar door. Daar heb je niet per se een tuin van enorme afmeting voor nodig. Want de kracht van Hillhout is juist om je in staat te stellen je tuin optimaal te benutten en elk seizoen volop mee te beleven.

Terug naar onze merken
hello banner background image

Over…

Met Hillhout geniet je het hele jaar door. Daar heb je niet per se een tuin van enorme afmeting voor nodig. Want de kracht van Hillhout is juist dat zij je in staat stellen je tuin optimaal te benutten en elk seizoen volop mee te beleven. Dit doen ze niet alleen met fraaie overkappingen die je langer van het buitenleven laten genieten. Maar ook met handige tuinkasten, sierlijke bloembakken en romantische tuinhuisjes waarmee je een perfect ingerichte buitenplaats om te kokkerellen en eindeloos na te tafelen creëert. Wat, hoe en waar je ook wilt. 

Bovendien investeer je met Hillhout in kwaliteit. In kwaliteit van leven, duurzaamheid en milieu. Waarden waar we als Hillhout al jarenlang op inzetten. Met het nodige succes, want wat in 1970 begon als een eenmanszaak in houten tuinhekken is uitgegroeid tot een internationaal en trendsettend merk. Daar zijn we natuurlijk trots op. Voor alle productinformatie, advies en overige informatie kun je terecht bij de Hillhout dealer. Alle dealeradressen staan op deze site. Heb je een leuke suggesties of bijvoorbeeld mooie foto’s van Hillhout producten mail dan naar: [email protected].

Vragen?

Heb je nog vragen over de producten van Hillhout? Neem contact op met onze specialisten! Wij helpen u graag verder.

Neem contact op arrow_forward

0 +
Hillhout producten in ons assortiment

Hillhout boekt met een goede samenwerking met Woodvision uitzonderlijke resultaten op het gebied van design, kwaliteit en originaliteit. Wij zijn erg tevreden over Hillhout als leverancier en beschikken daarom over een ruim assortiment. Bekijk het hieronder!

block background
Vanaf
1175,-
Urban Living Excellent
Shop ›
block background
Living Modulair Excellent | 700
Vanaf €2399,00
Ontdek het hier

Alle producten van
Hillhout